Main Page Sitemap

Parkeringshus stationsgatan uppsala

N street Storgatan 25 (Kockska gården) postcode 272 31 du testa din hörsel? Flera blåsorkestrar finns i staden: Laxblecket, Halmstad Brass, Åderlåtarne, Hemvärnets musikkår och Stadsmusikanterna. Boka tid hos


Read more

Vädret ikväll malmö

19:00 19 3 m/s 22:00 15 2 m/s 01:00 13 2 m/s, prognos från 16:25. Sommar, höst, vinter, karta över Helsingborg - och andra platser vi har väderprognoser för.


Read more

Simskola barn 3 år malmö

Det olika stegen är: Krabban - nybörjarkurs, grodan, fisken, tumlaren, späckhuggaren. Koordination och balans, simma under vattnet, sparka sig upp till ytan för att hämta luft. Vi är alltid


Read more

Cykelreparation lundby


cykelreparation lundby

flesta rutorna finns idag bara ogräs. Vi blir här en de i ett nätverk men andra organisationer. Välförtjänt men ändå glädjefnatt. Dagordning och handlingar för årsmötet: Dokumentation Flunsåsstråkets Dag 2013 Tack alla som gjorde Flunsåsstråkets Dag till en dag fylld med glädje, intressanta samtal och dialog om vår fina stadsdel! Medeltida riddare som slåss. Grissläppet 7 jagersro Malmö september 2012 Välkommen till Flunsåsstråkets Dag! Här finns mycket som vi kan och skall knyta an till i SCH:s arbete med utvecklingen av Långpannan.

cykelreparation lundby

Ca 20 personer deltog. . En fest med aktiviteter, mat och möten för alla som bor i Lundby alla alla ni andra som är nyfikna på vad som händer här! Stadsdelsnämndens ordförande Lena Malm delar ut priset. Kolla in filmklippen:  Håkan Cullbergs presentation av Viking GreenCity. Vi rekommerderar varmt läsning av  Visionsrapporten som du hittar. Söndag  Idé- och visionsvandring Vandringen gav ett flertal intressanta uppslag för utveckling av Östra Flunsåsberget. A med ett.k.  I östra delen pågår som bäst planerings av den nya stadsdelsparken och ny förskola.

Det uppväxande Nya Kvillebäcken är bara ett smakprov på vad som ska hända framöver. Vi bildar en odlarförening inom föreningen SCH och kommer få jord, vatten och kompostmöjligheter tillgodosedda av Göteborgs Stad, Park Naturförvaltningen. Flera SCH:are deltog tillsammans med andra som brinner för att ha grisar som förbereder odlingsytor i staden. Vandringens avslutning synkroniseras med en festlig tillställning då vi tar avsked till de tre grisarna som under hösten bökat upp ett område vid Flunsåsparken. Har du idéer så kommer ärendet senare ut på samråd- du kan också kontakta SCH och via oss delta i att ge synpunkter på utvecklingen. Här finns inbjudan i pdf-format. Samrådstid: 20 feb till 2 april. Event finns nu också på Facebook.


Sitemap