Main Page Sitemap

Slangservice i uppsala jour

Vi utför även förebyggande underhåll. Om oss, slangserice är en heltäckande och mycket serviceinriktad yrkesbutik, så kallad one-stop-shop i Uppsala. Det kan minska dina stillestånd orsakade av slangbrott med


Read more

Arne lundell stockholm

Lars Litzén berättade sedan om sitt liv på ett trevligt och underhållande sätt. Rut som tillsammans med maken Lennart i många år drev Rutans Grill på Hagendalsvägen i Kumla.


Read more

Simskola helsingborg söder

Redan från nybörjarnivå gör vi övningar i alla fyra simsätt; fjärilsim, ryggsim bröstsim samt crawl. Detta är ett av målen i Guld Hajen. Translate, you can use Google Translate


Read more

Mathilda lundqvist inredning


mathilda lundqvist inredning

bostäder och människor. Mikael har ett brinnande intresse för människor och visar stort engagemang. Med entusiasm, engagemang samt Bjurfors kvalitetssäkrade arbetsmetod i ryggen, skapar Axel lyckade bostadsaffärer för både säljare och köpare. Med en fördjupad medvetenhet kring hemmens inneboende uttryck och med en skarpa blick tar Fredrik nogsamt tillvara din bostads unika restaurang epicure malmö värden i form av välavvägda bildutsnitt och inbjudande bildserier. Med tillgänglighet, kompetens och målinriktat arbete skapar Viktor trygga bostadsaffärer. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Där ligger trygghet och högt slutpris i fokus. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

Tillsammans med Bjurfors utbyggda kontaktnät och partners ger det de bästa förutsättningarna för en god bostadsaffär. Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014.

Daniel, som har erfarenhet av att driva shanti restaurang stockholm rörstrandsgatan egen mäklarfirma, anslöt sig till Bjurfors 2018. Karolina påbörjade sin karriär som mäklare 2009 och har idag stora erfarenheter av förmedling av fastigheter, bostadsrätter och nyproduktion. Han koncentrerar sig på att sälja lägenheter i innerstan och villor i västra delarna Malmö. Eftersom Fredrik är uppvuxen och bosatt i centrala Malmö har han ett stort kontaktnät i området och mycket god lokalkännedom. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Thierry har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007. Bjurfors starka varumärke ger honom den trygghet han vill ha för att kunna fokusera på det han tycker är viktigast; nöjda kunder och en lyckad affär. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar. Malin har varit verksam på Bjurfors i Malmö sedan 2015 och har på kort tid hunnit bygga upp ett stort kontaktnät. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning.


Sitemap