Main Page Sitemap

Bokhandel göteborg frölunda torg

Hitta butiken, klicka här för att ta del av vår shoppingguide och hitta verksamheten du söker. Vi har ett sortiment som är noga utvalt med de senaste nyheterna och


Read more

Stockholm skönhet tallinn

II, i 2, 3, 6, 7, 9,. Selvsagt kan du enkelt ta med deg bilen ombord. Om du har returreise mer enn 18 dager senere gjør du to bookinger.


Read more

Dennis lundin eskilstuna

Det kan gälla prisstatistik, tyda besiktningsprotokoll eller årsredovisningar. Company, search type, search type, search. Med denna tjänst förbereder vi din försäljning så att det bara är att trycka på


Read more

Skybar malmö öppettider


skybar malmö öppettider

(BWR ) Program. Licensierade hotell och dotterbolag kan ha egna integritetspolicys, vilka kan skilja sig från denna policy. Vi får till exempel samla in: kontaktinformation, såsom ditt namn, din postadress, din e-postadress och ditt telefonnummer; kreditkortsnummer annat betalningskontonummer, fakturaadress, samt annan betalnings-, och fakturainformation ( betalningsinformation medlemsinformation för Best Western Rewards bWR loyalitetsprogram, användarkontoinformation för onlinekonto, profildetaljer och lösenordsdetaljer samt all typ. Vi använder webbkakor för att analysera hur webbplatsen används, genom att webbkakorna till exempel håller ordning på hur snabb webbplatsen varit för dig och vilka sidor som besökts. För att skicka din reservationsinformation till valt licensierat hotell eller dotterbolag för att kunna ge licensierade hotell, dotterbolag eller tredje part information om dina belöningar, poäng eller krediter du tjänat in i samband med BWR, och för att licensierade hotell, dotterbolag och tredje part ska. April, söndag Måndagar.00.00, tisdag Lördag.00.00 30 April Valborgsmässoafton är en klämdag, vi har öppet som en söndag. Vi får även kombinera den personliga information som vi samlar in med personlig information som är offentlig, med personlig information som vi får från andra, och med personlig information som vi får genom att jämföra med andra. Great view, great drinks, great bartender, great atmosphere.

Öppettider Jul och Nyår 2018 lördag 22 dec - onsdag 26 dec: stängt torsdag 27 dec - fredag 28 dec: ordinarie öppet måndag 31 dec (nyårsafton öppet i samband med nyårskonserter tisdag 1 jan: stängt onsdag 2 jan: Biljettecenter återgår till ordinarie öppettider, ordinarie. Vi tillåter dig dock en viss valfrihet när det kommer till insamlad information genom att du kan justera inställningarna för cookies i din webbläsare, som nämnts i sektionen om Icke-personlig information ovan.

Personlig information som är relaterad till din hälsa så kommer den informationen endast att användas för att kunna uppfylla speciella önskemål (t.ex. Det datum då denna policy senast ändrades finns längst upp på denna sida. Till exempel så kan det vara så att BWI inte får ändra, tillhandahålla eller radera personlig information om dig om det skulle innebära en otillbörlig börda eller kostnad, eller om det skulle innebära att BWI även måste radera information som handlar om en annan person. Enligt gällande rätt kan du ha rätt till åtkomst, raderande eller ändringar av den personliga information om dig som vi innehar, och när det är nödvändigt kan du kräva att vi ska uppdatera denna personliga information, till exempel om du tror att den är inkomplett. Entrén/Shoppen, Café/Skybar och utsiktsplatsen, januari. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens webbplats. Ett Best Western Travel Card är ett kort med lagrat värde på, vilket kan användas för att betala för logi (rumstaxa och eventuella skatter) på licensierade hotell världen över.


Sitemap