Main Page Sitemap

Biosalong saga stockholm

Saga är en vacker plats och har faktisk lyckats nomineras till årets lysande skylt år 2013. Saga öppnades redan 1937 och år 1991 så byggdes där till tre salonger.


Read more

Arc ' teryx bora2 mitten av gtx

För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt. The result is an innovative design that combines traction with grip. Overall a neat


Read more

Vårdcentral uppsala centrum

Videobesök, vi erbjuder nu videobesök och önskar att du innan ditt videobesök laddar ned appen Min Hälsa. 52 A, Uppsala, 753 33, Sweden. Hospital, Medical Center.34 km, svartbäckens


Read more

Katthem i stockholm


katthem i stockholm

permanenta hem. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Vi tar även hand om hemlösa katter, kattungar, avlivningshotade katter och katter som behöver omplaceras av olika anledningar på den delen av kattcenter som är ett katthem. Skänk en gåva, skänk en gåva till oss hemlösa.

Vi är en ideell förening vars syfte är att ta hand om hemlösa, lidande katter och verka för att kattens status ökar. Självklart finns det flera katthem i vår största stad, Stockholm. Denna del av vår verksamhet är helt ideell och när du bokar in din katt på pensionat hos oss på Norrtälje Kattcenter gynnar du även den delen av verksamheten.

Behöver du hjälp med omplacering? Att driva ett hem för djur ställer stora krav på renlighet och på skötseln av fastigheten, både på grund av hygieniska skäl och för att det sliter på golv och väggar att husera så många katter. Ett annat sätt att hjälpa till som privatperson är naturligtvis att adoptera en av hemmets katter, eller bli fadder till katterna på hemmet. I Uppsala har katter en fristad på Uppsala Katthem. Ett bra sätt att försäkra sig om att fastigheten sköts på ett korrekt sätt är att anlita en pålitlig fastighetsförvaltare. Du som vill adoptera en katt är välkommen kl 16-17. Tänk på oss i ert testamente. Privatpersoner, sociala myndigheter och polisen. På Norrtälje Kattcenter erbjuder vi ett ljust och hemtrevligt boende för din katt eller katter på vårt kattpensionat där de kan ha det skönt och tryggt medan du är bortrest. Arbetet på hemmet utförs till stor del av volontärer, och Stockholms Katthem söker för närvarande fler volontärer som kan tänka sig göra en insats för Stockholms katter. Finansieringen sker genom bidrag från företag, fonder och privatpersoner. Hon älskar att vara omringad av mänskligt sällskap och kommer överens med alla hon träffar!

Stockholms handbollförbund lediga jobb
Radisson stockholm spa


Sitemap